Idag öppnar vi upp anmälan för alla

Igår avslutades den perioden där spelarna som finns med på rankinglistorna hade förtur till platserna till sommarens Jolleldonturnering den 3:e juli.

Det har varit ett enormt stort tryck på på platserna i herrturneringen och de 16 platser som vi öppnat upp för är redan fulltecknade. Ett antal som anmält sig har hamnat på reservlistan och de har fått meddelande om vad som gäller för dem.

I damturneringen har vi fått in fyra anmälningar så här långt så det finns fortfarande stora chanser att säkra en plats.

Då trycket på att få vara med i herrturneringen är stort har vi beslutat att det kan ske en omfördelning av antalet platser mellan herr- och damturneringen. Vi vill däremot ge de damspelare som ännu ej har anmält sig en chans säkra en plats innan vi gör en eventuell omfördelning. Därför låter vi fördelningen vara som den är idag fram till och med den 19:e mars.

Om vi efter den 19:e mars fortfarande ser att trycket på herrplatser är större kommer vi flytta över ett antal platser från damturneringen.

För er herrspelare som ännu ej har anmält er kan ni ändå göra en anmälan. Ni kommer då få en plats på reservlistan och om vi sedan öppnar upp för fler herrspelare kommer vi i tur och ordning kontakta de som finns med på den listan.

Ni anmäler er här!

Njut av vårsolen!

Med vänlig hälsning
Ledningen
Lämna en kommentar

Under Hem

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s