Omfördelning av antalet startplatser

Vi har aldrig varit med om ett så stort tryck på en Jolleldonturnering som i år. I skrivande stund har 30 stycken redan anmält sig. Det är väldigt roligt att det är så många som vill komma och spela sommarens turnering som i år firar 15 år.

På grund av att det har varit ett högre tryck på herrplatser har vi nu valt att göra en omfördelning av antalet startplatser i klasserna. När vi öppnade anmälan hade herr- och damklassen 16 platser vardera.

I detta nu har vi 24 som anmält sig till herrturneringen och 6 som anmält sig till damturneringen. Utifrån dessa tal har vi valt att flytta över 8 platser från damklassen till herrklassen. Nu är det alltså 24 herrplatser och 8 damplatser.

Det innebär att samtliga spelare som anmält sig hittills i herrturneringen kommer att få en plats. För damturneringen innebär det att fortfarande finns 2 platser lediga.

Vill du säkra någon av de två platser som finns kvar i damturneringen anmäler ni er här!

Är du herrspelare men missat att anmäla dig rekommenderar vi att du ändå anmäler dig. Då hamnar du på reservlistan och om någon skulle lämna återbud eller om vi öppnar för fler platser kommer vi kontakta de som är överst på den listan.

Lycka till med försäsongsträningen!Lämna en kommentar

Under Hem

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s